Over ons Assortiment AGF Referenties Partners Blog Vacatures Klant worden Contact & Service
Home > Over Ons

Naast een breed en hoogwaardig assortiment leveren we ook advies op maat om het rendement duurzaam te verbeteren.

Johan Dijkgraaf

directeur

OVER ONS

Wij zijn er graag voor je

Aangenaam! Wij zijn Dijkgraaf Reinders. We zijn niet alleen dol op de mooiste en lekkerste producten maar ook op onze klanten in de foodsector. We zijn er om jouw bedrijf te helpen met groeien en bloeien. Dit doen we al sinds 1888.

We lopen warm voor rendementsverbetering. Daarom zijn we graag nauw betrokken bij jouw bedrijf. Samen gaan we voor duurzame groei van jouw onderneming.

Johan Dijkgraaf

directeur

JOUW PARTNER

Wij worden blij van groei

Dijkgraaf Reinders wil dé partner in food en non-food zijn in de regio. Wij willen dat onze klanten groeien. Hetzelfde geldt voor het Dijkgraaf Reinders team. Kwaliteit, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers zetten de klant daarom altijd centraal en voelen zich gerespecteerd en gewaardeerd.

Werkwijze

Bij Dijkgraaf Reinders heb je altijd je eigen contactpersoon die je adviseert en regelmatig bezoekt. Ook de binnendienst medewerkers kennen je bedrijf en weten precies wat je wensen zijn. De distributie hebben we in eigen beheer. Onze chauffeurs rijden zes dagen in de week hun vaste routes. Zo kunnen wij de gewenste service bieden en kun je erop vertrouwen dat de gemaakte afspraken nagekomen worden.

Onze eigen AGF-afdeling

Het hele jaar rond leveren wij een uitgebreid assortiment verse aardappels, groenten en fruit. Productontwikkeling doen wij ook in eigen huis. We hebben een uitdagend assortiment, zodat we aan iedere wens kunnen voldoen. Dagelijks bekijken wij de ontwikkelingen op AGF gebied en spotten wij nieuwe trends en producten voor je.

Ontdek de mogelijkheden

KWALITEIT SINDS 1888

Historie

In 1888 is ons bedrijf begonnen in de bakkerswereld onder de naam Reinders. In 1983 is het bedrijf overgenomen door de heer Dijkgraaf Senior en werd zo Dijkgraaf Reinders. Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer. Vanaf 2003 is het bedrijf onder leiding van Johan Dijkgraaf verder gegroeid en geprofessionaliseerd.

ISO-22000 Certificering

Dijkgraaf Reinders is continu op zoek naar manieren om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Sinds 2013 hebben wij een ISO-22000 certificering waar we aan willen voldoen. Dit toont aan dat we een dekkend voedselveiligheids-managementsysteem hebben. Wij zijn trots dat we ook dit jaar opnieuw gecertificeerd zijn.

Kennismaken?

Bel ons of laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij je terug.