Over ons Totaalconcept Jansen Foodservice Vacatures Klant worden Contact & Service
Home > Over Ons

Naast een breed en hoogwaardig assortiment leveren we ook advies op maat om het rendement duurzaam te verbeteren.

OVER ONS

Wij zijn er graag voor je

Aangenaam! Wij zijn Dijkgraaf Reinders. We zijn niet alleen dol op de mooiste en lekkerste producten maar ook op onze klanten in de foodsector. We zijn er om jouw bedrijf te helpen met groeien en bloeien. Dit doen we al sinds 1888.

We lopen warm voor rendementsverbetering. Daarom zijn we graag nauw betrokken bij jouw bedrijf. Samen gaan we voor duurzame groei van jouw onderneming.

JOUW PARTNER

Wij worden blij van groei

Dijkgraaf Reinders wil dé partner in food en non-food zijn in de regio. Wij willen dat onze klanten groeien. Hetzelfde geldt voor het Dijkgraaf Reinders team. Kwaliteit, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers zetten de klant daarom altijd centraal en voelen zich gerespecteerd en gewaardeerd.

Werkwijze

Bij Dijkgraaf Reinders heb je altijd je eigen contactpersoon die je adviseert en regelmatig bezoekt. Ook de binnendienst medewerkers kennen je bedrijf en weten precies wat je wensen zijn. De distributie hebben we in eigen beheer. Onze chauffeurs rijden zes dagen in de week hun vaste routes. Zo kunnen wij de gewenste service bieden en kun je erop vertrouwen dat de gemaakte afspraken nagekomen worden.

Onze eigen AGF-afdeling

Stiekem zijn we best een beetje trots op onze AGF-afdeling. Hier werken toegewijde medewerkers met de mooiste verswaren van het land. Omdat we onze telers persoonlijk kennen, leveren we constante kwaliteit die je niet op veel andere plekken tegenkomt. En het komt maar zelden voor dat we iets niet kunnen leveren. Test ons maar uit!

Gewassen en gesneden

We verzorgen niet alleen je rauwe basisproducten, maar ook gewassen en voorgesneden groente, fruit en aardappelen. Misschien heb je het niet in de gaten, maar je kunt ontzettend veel tijd en geld besparen met deze service. En wat dacht je van alle manuren die je overhoudt nu ze niet aan het schillen en snijden zijn? Ook heb je minder derving en bijvoorbeeld minder waterverbruik. Moeten we nog even doorgaan?

Ontdek de mogelijkheden

KWALITEIT SINDS 1888

Historie

In 1888 is ons bedrijf begonnen in de bakkerswereld onder de naam Reinders. In 1983 is het bedrijf overgenomen door de heer Dijkgraaf Senior en werd zo Dijkgraaf Reinders. Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer. Vanaf 2003 is het bedrijf onder leiding van Johan Dijkgraaf verder gegroeid en geprofessionaliseerd. In het jaar 2021 heeft Jansen Foodservice alle activiteiten van Dijkgraaf Reinders overgenomen.

Kennismaken?

Bel ons of laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij je terug.