Over ons Totaalconcept Jansen Foodservice Vacatures Klant worden Contact & Service

AGF groothandel

Home > AGF groothandel

Jouw groothandel in aardappelen,
groente & fruit

Dijkgraaf Reinders zorgt ervoor dat al het mooie van het land altijd vers bij jou terechtkomt. Met onze verse AGF producten maak jij het verschil op het bord. Omdat wij een complete groothandel voor al jouw horecabenodigdheden zijn, kun je ook voor al je wensen op het gebied van AGF gewoon bij ons terecht. We verrassen je graag met deze fraaie producten in bijzondere samenstellingen en toepassingen.

Onze medewerkers die op de AGF afdeling werken, zijn niet ‘zomaar’ werknemers die je elders tegenkomt. Het zijn toegewijde mensen met passie voor de schitterende producten waarmee ze werken.

De toelevering van onze AGF-producten ligt in de ervaren handen van twee professionele groente- en fruitleveranciers. Zij struinen voor ons de markt af op zoek naar producten waarmee we u kunnen inspireren. We houden goed persoonlijk contact met ze en spreken ze iedere dag. Op die manier blijven we de constante kwaliteit garanderen die je van een groothandel voor de volledige horeca mag verwachten.

Omdat jij in wilt blijven spelen op de behoefte van je gasten, volgen we zo veel mogelijk de seizoenen en werken we met streekproducten. En dat merk je ook in de portemonnee. Dat neemt niet weg dat we het hele jaar door een bijzonder breed assortiment binnen- en buitenlandse aardappelen, groente en fruit aanbieden.

Het is onze missie om de vraagstukken die voor je liggen op te lossen en actief mee te denken met jouw keuken. Of het nu gaat om vernieuwende recepten, het verlichten van de werkdruk van jou en je medewerkers of een andere keukenuitdaging – wij bieden jou het recept voor groei.

 

Groot assortiment
Constante kwaliteit
Altijd passend bij het seizoen

Verrassende groente

Je komt maar op weinig plekken een breder groente-assortiment tegen dan bij ons. Van lamsoor tot lente-ui en van lotuswortel tot linzen. Wat van dichtbij kan komen, halen we lokaal en wat een stukje moet reizen importeren we zo duurzaam mogelijk. En als je behoefte hebt aan een groentesoort die we op dat moment niet aanbieden, dan zorgen we voor een minstens zo goede vervanger of nemen we jouw gewenste product gewoon op in ons bestand. Ervaren telers uit de regio leveren ons champignons en andere paddenstoelen, maar ook unieke producten als eetbare bloemen. Ook ontelbare soorten kruiden en cressen vind je bij ons. Zo weet je zeker dat je jouw gasten iets moois én gezonds kunt presenteren.

Vers fruit

Oerhollandse aardbeien en appels, maar ook exotische citrusvruchten en steenfruit – je vindt ze allemaal vers bij Dijkgraaf Reinders. Met ons fruit haal je een frisse verrassing voor je gasten in huis en creëer je nét dat spannende verschil in een gerecht. En welk toetje is er nu niet nóg lekkerder met vers fruit? De appels en peren uit de boomgaarden van onze eigen streek laten iedereen genieten. Zo breng je jouw creaties met onze verse fruit producten naar het volgende niveau.

Aardappelen in alle varianten en bereidingen

Een groothandel in AGF is geen groothandel zonder de lieveling van jong en oud: de aardappel. Geschild, gepureerd, in een salade of gewoon als lekkere verse friet: het is altijd scoren. Bij Dijkgraaf Reinders kun je kiezen uit vele rassen, van Nicola tot Roseval en truffelaardappelen. En met bijvoorbeeld onze geschrapte en gewassen krieltjes of heerlijke kant-en-klare aardappelgratins heb je altijd op een eenvoudige en snelle manier een meer dan volwaardig bijgerecht op tafel staan. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Groothandel gespecialiseerd in de horeca

Zoals het een horecagroothandel betaamt, zorgen wij voor alles wat je nodig hebt om je gasten een geweldige ervaring te geven. Zo zijn we niet alleen de beste groothandel in groente, aardappelen en fruit, maar bieden we ook al het goede van de slager, de visafslag en de kruidenier. Verder kun je bij ons terecht voor duurzame biologische producten en mooie wijnen en bieren. Dat wij sterk zijn in food artikelen dat is inmiddels wel duidelijk, maar wist je dat je ook voor alle non-food artikelen, zoals bestek, gepersonaliseerde glazen en servetten bij ons terecht kan? Eigenlijk is het te veel om op te noemen. Je hebt dus maar één adres nodig!

Dijkgraaf Reinders is jouw one-stop-shop in de horeca!

ELKE DAG VERS

AGF op maat gesneden

Je hebt het al druk genoeg in je keuken. Wij snappen dat. Daarom denken we graag met je mee en helpen we je graag een handje. Zo bieden we jou de unieke mogelijkheid om je AGF gewassen, geschild en op maat gesneden te bestellen. Op die manier kunnen onze mooiste versproducten bij jou meteen de pan in of het bord op. Ook omvat ons assortiment een aantal kant-en-klare verse groente-, fruit- en aardappelmixen die van seizoen tot seizoen wisselen. Mis je iets of heb je een specifieke wens voor onze snijkeuken? Laat het ons weten en voor je het weet vind je jouw unieke samenstelling terug in je koeling!

 

Ook gesneden groente bestellen? Vraag een demo account aan.

Waarom AGF inkopen bij Dijkgraaf Reinders?

Natuurlijk zegt iedereen de beste te zijn. Maar wij laten het je graag ook echt ervaren. We denken graag met je mee en bieden service en ondersteuning op maat. Onze eigen chauffeurs brengen onze topproducten daarom maar liefst zes dagen per week naar je toe, zodat je altijd over de beste verse AGF beschikt. We gaan zelfs zo ver in onze dienstverlening, dat je ‘s nachts nog kunt bestellen en de producten de volgende dag al in je keuken prijken. Zo heb je altijd in huis wat je nodig hebt en blijf je tevreden klanten begroeten. En wij ook!

Wil je meer weten over ons complete assortiment? Vraag gratis een demo aan.

Ook aan de slag met onze AGF?

Bel ons of laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij je terug.