Over ons Totaalconcept Jansen Foodservice Vacatures Klant worden Contact & Service

Verrassend compleet

Ons assortiment

Home > Assortiment

Alles wat je nodig hebt in jouw horeca-zaak

Of het nu gaat om Food of Non-Food: je vindt het bij Dijkgraaf Reinders. Maar mocht je toch iets anders nodig hebben, dan nemen we dat product graag op in ons assortiment, of we zoeken het beste alternatief. Zo ben je ervan verzekerd dat je niet met lege handen komt te staan. Heb je nog vragen? Wij staan altijd klaar met raad en daad.

Ben je op zoek naar specifieke producten, of wil je een kijkje nemen in onze bestelomgeving? Dat kan! Vraag vrijblijvend een demo-account aan.

Bekijk hieronder ons assortiment:

Aardappel, groenten en fruit

Aardappels, groenten en fruit zijn essentiële producten in de horeca. Om jou te helpen je verder te onderscheiden hebben wij een eigen AGF-afdeling. Elke dag worden onze producten vers geleverd en gecontroleerd op kwaliteit. Onze AGF producten bewaren en vervoeren we onder de juiste condities. Zo garanderen wij de meest verse kwaliteit. Daarnaast verzorgen we ook gesneden AGF.

Ontdek alle mogelijkheden van onze AGF-producten

Ambachtelijke slager

Jan’s Vlees deelt zijn passie voor kwaliteit met ons. Deze slager ziet zijn vak nog echt als ambacht. Dit familiebedrijf bouwt op de ervaring van vier generaties. Jan’s Vlees levert ons het mooiste en beste vlees, wild en gevogelte.

Lees meer over onze verspartners

Altijd verse vis

Vis en visproducten van de allerbeste kwaliteit. Daar staat onze leverancier Roskam en Klaver uit Blokzijl voor. Deze gewaardeerde partner heeft meer dan vijftig jaar ervaring en gaat altijd voor de beste kwaliteit vis. Door deze betrouwbare leverancier weten wij dat jij de lekkerste en meeste verse vis geleverd krijgt.

Ontdek al onze partners

De beste dranken

Alle soorten en merken dranken zijn bij ons verkrijgbaar. Als het om bier gaat, dan adviseren wij Warsteiner of Gulpener. Van deze merken zijn wij premium dealer. Ook over uitstekende whiskey of cognac adviseren wij je graag. Samen met Wijnkoperij Kroese helpen we je bij het samenstellen van de wijnkaart. Meer weten over een gebalanceerde wijnkaart? Neem gerust contact met ons op.

FULL SERVICE AGF-AFDELING

Onze ervaren medewerkers nemen de mise-en-place graag uit handen. Groenten en fruit worden voorbewerkt, gesneden, gewassen en droog geleverd. Wij adviseren graag over ons bewerkte AGF-assortiment. Meer weten?

Ontdek de mogelijkheden

Diepvries

We blinken uit in vers, maar zijn de diepvriesproducten zeker niet vergeten. Snacks, ijs, friet en desserts: alleen de allerbeste producten verlaten onze vriezers.

Koelvers

Van verse tot houdbare melk soorten, van binnen- tot buitenlandse kaassoorten en van toetjes tot room. Ook hier voert kwaliteit de boventoon. Het grootste gedeelte van ons koelvers assortiment kunnen wij uit voorraad leveren.

DKW

Alle soorten sauzen, mixen, nootjes, snoep, kruiden… noem het maar op. Wij hebben het allemaal in huis. En mis je iets? Dan zoeken we het beste alternatief. We denken graag met je mee welke artikelen en producten het beste passen bij jouw bedrijf.

Brood & Banket

Twee belangrijke producten in de Nederlandse horeca. Bestel heerlijk verse broodjes voor de lunch of verras uw gasten met het lekkerste gebak voor bij de koffie. Met ons brood & banket maak je indruk.

Non-Food

Natuurlijk draait het om de lekkerste ingrediënten, maar ook non-foodproducten zijn onmisbaar. Van frietscheppen tot emmers en van schilmesjes tot eierkokers: Dijkgraaf-Reinders heeft alles in huis. Daarnaast leveren we producten voor het inrichten van je table-top, zoals glas, bestek, porselein of serviezen.

Bekijk ons complete assortiment

Neem vrijblijvend een kijkje in onze bestelomgeving.

Vraag een demo aan

Populaire merken

Wij begrijpen als geen ander dat bepaalde merken onmisbaar zijn in de horeca. Onze klanten kiezen voor de A-merken én onze huismerken. Deze merken worden daardoor ook het meest verkocht.

Meer weten over onze producten?

Bel ons of laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij je terug.