Over ons Totaalconcept Jansen Foodservice Vacatures Klant worden Contact & Service

Makkelijk, voorgesneden en

dagelijks verse AGF

Home > AGF

Gesneden AGF zoals jij het nodig hebt

We begrijpen dat je graag aan de slag gaat met de mooiste producten die er zijn: versproducten! Ook op piekmomenten of bij een tekort aan koks wil je iets geweldigs op tafel blijven toveren voor je gasten. Zonder te veel tijd kwijt te zijn aan de mise-en-place van verswaren. Gelukkig zorgen wij als AGF-groothandel dat je dat kunt doen. Onze gesneden AGF kun je gewoon toevoegen aan je volgende bestelling. Eerst eens proberen? Bestel een gratis proefmix

Tijdbesparend en efficiƫnt
Dagelijks vers bereid
Altijd passend bij het seizoen

Ontdek de voordelen

We leveren je niet alleen graag de mooiste producten, maar helpen je ook met het verbeteren van je rendement. De mise-en-place van versproducten slokt een groot deel van jouw kostbare tijd op. Tijd die je natuurlijk veel beter kunt besteden aan het uitvoeren van je passie: koken!

Ontdek het gemak van voorgesneden AGF en ervaar hoe je efficiƫnter kunt werken. Direct aan de slag?

Bekijk de AGF-reis van Dijkgraaf Reinders

In onze gloednieuwe video nemen we je mee op de tocht die onze kraakverse producten maken van trotse kweker tot jouw keuken. Alles om je te ontzorgen en het mogelijk te maken om je gasten een geweldige ervaring te geven.

Bekijk de video
00:45

Ontdek het zelf: een beker vol vers

Ben je benieuwd geworden naar onze aardappelsalade, rauwkostmix, ratatouille of een van de andere verse combi’s? Bestel hieronder je gratis proefmix!

Gratis proefmix aanvragen

AAN DE SLAG

Hoe bestel ik gesneden AGF?

In het bestelsysteem vind je alle combinaties onder ‘AGF bewerkt’. We hebben een mooi basisassortiment, fantastische seizoensproducten en heerlijke versmixen. Van bloemkoolroosjes tot fruitsalades en van rauwkost tot boerenkool.

 

Bestel het direct in InOne.

SNIJDEN, SPOELEN EN KEUKENKLAAR

Neem een kijkje in onze snijkeuken

De aardappelen, groenten en fruit die jij gebruikt in je culinaire creaties, maken we voor je klaar in onze eigen snijkeuken. In deze video kun je zelf zien hoe deze geoliede machine werkt.

Bekijk het snijproces
00:59

Ook aan de slag met onze AGF?

Bel ons of laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij je terug.